Indicatiesteller Jeugd

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category sociaal domein
  • remoteId 9015508
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij de Indicatiesteller Jeugd die ondersteuning biedt aan kwetsbare inwoners van 0 tot 23 jaar?
Analyseer jij situaties, maak je een integrale afweging en zoek je ondersteuning op maat, waarbij eigen kracht en verantwoordelijkheid van de cliënt voorop staan?
Voor onze opdrachtgever in de regio Groningen zijn wij op zoek naar een Indicatiesteller Jeugd voor 28 tot 36 uur per week.

Als Indicatiesteller Jeugd sta je sterk in je schoenen en weet je welke rol en positie je moet innemen. Daarbij vind je het een uitdaging om de zelfredzaamheid van de inwoners te stimuleren.
Je kunt anderen inspireren, bent stressbestendig, flexibel en resultaatgericht. Je hebt een pro-actieve werkhouding en gaat vraaggericht te werk.
Je beschikt over generale kennis van brede jeugdzorgaspecten, opvoeding en ontwikkeling, van problematiek op gebied van opvoeding en ontwikkeling en van dwang en dranghulpverlening.
Je indiceert individuele Jeugdwet voorzieningen en bent verantwoordelijk voor de selectie en levering van de verstrekte voorzieningen.

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding, SPH, MWD, pedagogiek of orthopedagogiek
- Recente werkervaring in een functie als Jeugdconsulent/Indicatiesteller Jeugd binnen een gemeente

Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® biedt je een salaris naar rato van de gemeenteschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en verwelkomen je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst. Je leert andere professionals kennen die starten en de interne collega’s van de vestiging. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner!

Tot Maandag®!?

Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel mogelijk niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie in dit traject niet verder behandelen.

recruiter van de vacature

Floor Grimberg

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden