Meewerkend Verpleegkundige / Teamleider

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9015451
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Kan jij coachen, stimuleren en motiveren? Wil jij de zorg naar een hoger niveau brengen onder jou leiding? Dan zoek ik jou.

Voor een ambitieuze opdrachtgever in de omgeving Haarlem zoek ik een meewerkend teamleider die zich voornamelijk gaat toespitsen op de verbetering van de kwaliteit van de zorg. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een beter passend zorgaanbod in het verzorgingstehuis. Naast het ontwikkelen, innoveren en uitvoeren van dit beleid sta jij voor ongeveer 20 procent aan het bed.

De ochtend start met een korte dienst weer je ADL, verpleegtechnische handelingen uitvoert. Daarna staat er een werkoverleg gepland met jouw team. Tijdens het werkoverleg brainstormen jullie gezamenlijk over de veranderingen in de zorg en hoe jullie hier op in kunnen spelen. Een ander agendapunt is het verbeteren van de communicatie tussen zorgverleners. Iedereen komt met goede ideeën. Aan jou de taak om deze ideeën te vertalen naar de praktijk. Verder coach, stimuleer en motiveer je jouw medewerkers.

Dan is het alweer tijd voor de pauze. Na die warme pompoensoep is het tijd om de planning te maken voor februari en nog een paar andere administratieve zaken. Daarna heb jij nog een evaluatiegesprek gepland met een verzorgende IG. Verder ben jij altijd bezig om de kwaliteit te verbeteren.

Ben jij toe aan een nieuwe maandag als meewerkend teamleider dan zoek ik jou.

Functie eisen

- Verpleegkundige niveau 4 en 5
- BIG-geregistreerd
- Ervaring met leidinggeven
- Communicatief vaardig
- Spin in het web
- Stevig in de schoenen
- Beschikbaar voor 28-32 uur per week

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden