Docent Engels

  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9015450
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Weet jij leerlingen op een enthousiaste manier de Engelse taal bij te brengen en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als Docent Engels? Dan is Maandag® Groningen op zoek naar jou!

Voor een school in Groningen zijn we op zoek naar een 2e-graads Docent Engels. Ben jij een enthousiaste docent en ben je beschikbaar of laat jouw rooster het toe om nog enkele lesuren extra te draaien? Dan zoeken we jou! De functie is voor 0,5 FTE en je mag lesgeven aan verschillende niveaus. Mocht je minder uren beschikbaar zijn, dan kom ik ook graag met je in contact. We kijken graag nader naar jouw rooster en vullen eventueel de puzzel in.

Als Docent Engels voor Maandag® ben je verantwoordelijk voor meerdere klassen. Je bent dus in staat om klassenmanagement toe te passen en leerlingen te motiveren. Het ontwikkelen van de leerlingen is je voornaamste doel als Docent Engels en het overbrengen van de taal is een van je passies.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens het onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden.

Functie eisen

- Ervaring in het voortgezet onderwijs;
- Tweedegraads lesbevoegdheid Engels;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wil jij graag jouw passie voor het vak Engels overbrengen? Reageer dan via een mail: wisse.vanleeuwen@maandag.nl of bel me op: 06-10 31 28 89.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden