Klantmanager participatiewet

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category sociaal domein
  • remoteId 9015449
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Kwaliteit van dienstverlening is een belangrijk uitgangspunt voor het werk van klantmanagers. Staat deze kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en wil jij je kwaliteiten inzetten in de rol van klantmanager? Lees dan snel verder…..

Als klantmanager, oftewel consulent participatiewet ligt jouw expertise in het beoordelen van het recht op uitkering van de aanvragen in het kader van de participatiewet.
Met jouw uitstekende inlevingsvermogen kan je goed de situatie van je cliënten inschatten. Hierbij verlies je de wet en regelgeving echter geen seconde uit het hoofd. De beschikkingen die je maakt zijn ook goed juridisch onderbouwd.

Functie eisen

De klantmanager waar wij op zoek naar zijn beschikt over een aantal belangrijke competenties zoals daadkracht, klantgerichtheid en omgevingsbewustzijn.

Daarnaast heb je een HBO opleiding afgerond en heb je ruime recentelijke ervaring opgedaan bij een gemeente in de functie van klantmanager.

Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® biedt je een salaris naar rato van de gemeenteschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en verwelkomen je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst. Je leert andere professionals kennen die starten en de interne collega’s van de vestiging. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringspartner!

recruiter van de vacature

Leonie Vet

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden