Verzorgende IG met ambitie om door te groeien!

  • Category zorg
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9015448

Over de functie

Ben jij de trotste bezitter van het diploma verzorgende IG 3? En heb jij de ambitie om door te groeien naar de functie van verpleegkundige niveau 4? Heb jij een hart voor de zorg? Dan zoek ik jou.

Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG die graag wilt door groeien naar een verpleegkundige niveau 4. Het gaat om een opdrachtgever in de regio Amsterdam/Haarlem voor 24-32 uur per week (intramuraal).

Jouw maandag start met een avonddienst op de afdeling. Voordat jij begint bespreek jij met de collega’s van de dagdienst de overdracht tijdens een kopje thee. Vervolgens start je met de looplijst en zorg je ervoor dat iedereen zijn medicatie krijgt en klaar is voor de nacht. Onder tussen maak je nog even een praatje met de cliënten.

Als verzorgende IG heb je verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische werkzaamheden. De taken variëren van wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het begeleiden van mensen.

Wil jij je verder ontwikkelen tot verpleegkundige dan zoek ik jou.

Functie eisen

- Diploma Verzorgende IG
- Zelfstandig werken binnen de kaders
- Observerend en signalerend vermogen
- Aantal uren on overleg (24-32 uur)
- Ambitie om door te groeien naar verpleegkundige

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris op basis van cao VVT. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden