GZ-psycholoog revalidatie

  • Region utrecht
  • opleidingsniveau wo
  • Category zorg-ziekenhuizen
  • remoteId 9015370
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Niet aangeboren hersenletsel ontstaat door een traumatische of niet-traumatische ervaring.
Binnen het militaire werkveld komen beide voor en jij als GZ-psycholoog met ervaring in de cognitieve revalidatie weet maar al te goed hoe hiermee omgegaan moet worden.
Voor een militaire opdrachtgever in de Regio Utrecht ben ik op zoek naar een GZ-psycholoog. De functie is voor 2 dagen per week, 16 uur in totaal.

Jouw dagen bestaan voornamelijk uit psycho-diagnostiek en indicatiestelling door zelfstandig diagnostische werkzaamheden te verrichten.
Hierbij richt jij je op de oorzaken en gevolgen van een ziekte of aandoening door te kijken naar beperkingen (activiteiten) en handicaps (participatie).
Hiernaast ben je verantwoordelijkheid voor de interventies door onder andere het gebruik van psychologische methoden en psychotherapeutische technieken.

Functie eisen

- Postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog;
- Kennis van en ervaring met patiënten met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH);
- Op de hoogte van interdisciplinaire cognitieve revalidatie.

Wat kun je van ons verwachten?
Vanzelfsprekend krijg je elke maand een salaris gestort. De hoogte van dit salaris is afhankelijk van jouw ervaring.
Naast geld is ook het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons, zo kun je het hele land, ook privé (als je dit zou willen), door.
Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dat kan ook! Dan vergoeden wij €0,19 per kilometer. Ook kennen wij 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van 40 uur per week.
Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner. Schroom niet om voor, tijdens en na dat je bij ons werkt alles te vragen.
Wij streven altijd naar 100% transparantie. Ook komen wij evaluatiegesprekken voeren bij de opdrachtgever en is het volgen van cursussen en/of opleidingen mogelijk.

Klinkt dit allemaal goed en ben je overtuigd van Maandag®?
Neem contact op met mij of solliciteer direct!
willemijn.boekhout@maandag.nl || 06-10 20 20 73

recruiter van de vacature

Willemijn Boekhout

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden