Senior Projectleider

  • Category overig civiel
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9015357

Over de functie

Voor een overheidsorganisatie in het Noorden van Nederland zoeken wij een Senior Projectleider Civiele Techniek voor de duur van minimaal een jaar! De projectleider die wij zoeken is initiatiefrijk, een verbindend leider en is in staat doelgericht te handelen.

Als Senior Projectleider ben je verantwoordelijk voor het maken, uitwerken en realiseren van infrastructurele plannen. De soms tegenstrijdige (maatschappelijke) belangen vragen om een integrale benadering. Jij als Projectleider weet een uitstekende balans te vinden tussen een stevige dosis inhoudelijke kennis en beheersing van het proces van voorbereiding en realisatie van infrastructurele werken. Daarnaast weet jij het team optimaal in te zetten en lever je zelf ook inhoudelijke bijdragen waar nodig.

De afdeling waar jij als projectleider deel van uit gaat maken houdt zich bezig met projecten variërend van vaarweggerelateerde projecten tot wegenbouwprojecten. De afdeling vervult de trekkersrol in de realisatiefase. Het definitieve ontwerp en opstellen van de contractstukken (bestekken) zijn het sluitstuk voor de start van de aanbestedingsprocedure. Na gunning vindt toezicht op het werk plaats, welke ook door de afdeling gefaciliteerd wordt.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie als Senior Projectleider, worden er vanuit Maandag de volgende eisen gesteld:
Je hebt HBO/WO denk- en werkniveau met een afgeronde civieltechnische opleiding.
Je hebt ruime kennis en ervaring, bij voorkeur tenminste 5 jaar, met projectleiding van op het gebied van de planvorming, werkvoorbereiding en realisatie van infrastructurele projecten.
Je hebt ervaring met openbaar vervoer-gerelateerde projecten waarbij aanpassingen aan spoor of weg noodzakelijk zijn.
Je hebt ervaring met het werken bij een (provinciale) overheid.
Je bent iemand die integraal kan werken en iemand die weet om te gaan met tegenstrijdige belangen in infrastructurele projecten

Interesse? Neem dan contact op met: Pepijn Otto, Recruiter Bouw en Civiele Techniek. Pepijn.otto@maandag.nl / 06 12 98 91 76

recruiter van de vacature

Pepijn Otto

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden