Docent Engels 2e graads (Tijdelijk/vast)

  • Region limburg noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9015341
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Je komt als geroepen! Je bent docent Engels en vmbo is helemaal jouw doelgroep! Neem dan snel contact op voor concrete mogelijkheden. Je bent expert als het gaat om klassenmanagement, het opbouwen van een band met leerlingen, peilen wat er speelt onder de leerlingen en weet goed om te gaan met de grote diversiteit in de klas.

Als docent Engels in vmbo ziet geen enkele dag er hetzelfde uit! En dat is precies waarnaar je zoekt; afwisseling en uitdaging. Je voelt je betrokken bij de leerlingen en vindt het leuk om hen uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen en succes te laten ervaren in hun ontwikkeling. Daarbij biedt je ze de hulp en begeleiding die ze nodig hebben.

What's in it for you? Een nieuwe uitdaging op een leuke school in Limburg, een marktconform salaris (LB), goede arbeidsvoorwaarden en bieden we je graag een contract aan, waarbij we een langdurige samenwerking met je aangaan. Je krijgt de mogelijkheid om op diverse scholen langdurige vervangingen te doen, waardoor je veel ervaring opdoet en je netwerk vergroot.

Die kans laat je niet schieten, toch?!

Functie eisen

- Tweedegraads bevoegd of leraar in opleiding (LIO)
- Ervaring met lesgeven, minimaal door stage
- Beschikbaar per direct
- Aantal uren in overleg

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden