Docent Engels

  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9015317
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Zie je jezelf al aan de slag op een school, waar de klassen je continu uitdagen en waar leerlingen jouw grenzen opzoeken? Als je hier les kunt geven, dan kun je het overal! Je dag ziet er als volgt uit:

Bij aanvang van de les, sta je bij de ingang van je klaslokaal. Je verwelkomt de leerlingen en peilt hun humeur. Hoe de vlag erbij hangt, heeft ook te maken met de dag en het uur waarop de les plaatsvindt. De leerlingen zijn rumoerig en rennen door de klas.

Links hebben er een paar een heftige discussie, rechts kruipt er een leerling over de bureaus en achter in de klas zijn leerlingen met hun telefoons te spelen. Aan jou de taak om de leerlingen rustig te krijgen, de klas in het gareel te houden en ervoor te zorgen dat ze aan het werk gaan. Door jouw duidelijke en kordate optreden en het feit dat je niet snel van de wijs bent gebracht, weet je de leerlingen voor je te winnen.

Je hebt oog voor de individuele leerling, besteedt veel tijd aan het pedagogische werkklimaat en bent in staat de les in te vullen met de lesstof. Gedurende de les weet je dat je voortdurend door de leerlingen op de proef zult worden gesteld. En voor jou is een succesmoment dan ook als je de klas eindelijk aan het werk hebt kunnen zetten. Durf jij het aan?

What's in it for you? Een nieuwe uitdaging op een middelbare school in Limburg! We bieden je een marktconform salaris (LB). Een contract bij Maandag® en lease auto behoren tot de mogelijkheden.

Functie eisen

- Officiele lesbevoegheid, bij voorkeur Engels
- Of in opleiding daartoe
- Goed in staat lessen Engels te verzorgen, aantoonbaar
- Sterk pedagogisch
- Je hebt een olifantenhuid

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden