Docent Wiskunde

  • Category onderwijs
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9015322

Over de functie

Ben jij een echte Bèta docent met een passie voor wiskunde en het onderwijs? En zou je graag een nieuwe uitdaging aangaan bij een nieuwe school? Dan ben jij de docent die we zoeken!

Een Docent Wiskunde bij Maandag® weet cijfers met woorden te verkopen en weet zijn leerlingen mee te nemen in het vak. Voor een school in Groningen zijn wij op zoek naar een 2e-graads Docent Wiskunde voor de regio Groningen en omgeving. De opdracht betreft 0,6 FTE aan de onder- en bovenbouw van het VMBO. Kan jij leerlingen op een daadkrachtige manier motiveren? En ben jij klaar om een nieuwe of frisse start te maken? Solliciteer dan direct of reageer via onderstaande contactgegevens!

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Je hebt een 2e-graads bevoegdheid voor Wiskunde;
- Je hebt ervaring met het lesgeven aan voortgezet onderwijs;
- Je bent daadkrachtig, weet je verschillende didactiek toe te passen in je lessen en ben je communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou:
Je ontvangt een marktconform salaris volgens het onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht wordt je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen of juist een vast dienstverband.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden