Docent Wiskunde

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9015322
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

De basis voor elk bètavak is natuurlijk de wiskunde. Ben jij als docent Wiskunde van mening dat deze basis goed gelegd moet worden bij de leerlingen?

Voor verschillende scholen in Groningen en omgeving ben ik namelijk op zoek naar een Docent Wiskunde die zijn klassen weet mee te nemen in de wereld van de wiskunde. Samen met de klas weet jij iedereen klaar te stomen voor de toetsen en tentamens. Als Docent Wiskunde weet je daarnaast ook verschillende vormen van didactiek toe te passen en de praktijk met de theorie te koppelen.

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
- Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid voor Wiskunde of je bent in de afrondende fase van de opleiding;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden