Adviseur WOZ

  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9015274
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Om meer en beter grip te krijgen op de gegevensset van de WOZ wil onze opdrachtgever met behulp van de tools die ze in huis hebben een compleet beeld neerzetten van de kwaliteit. Om vervolgens de vertaling te maken naar een controleprotocol en deze in te bedden in de processen en te vertalen naar een kwaliteitsmonitor. Je moet hierbij rekening houden met de overlap en het gebruik van andere basisregistraties die eveneens binnen dit cluster worden beheerd. Ook de nieuwe Waarderingsinstructie, de laatste ontwikkelingen en speerpunten van de Waarderingskamer en het gebruik van GIS tools moet onderdeel zijn van het geheel. Aan het eind van de opdracht is het de bedoeling dat je het volgende oplevert:
- Rapportage en overzichten kwaliteit WOZ voor de gehele gemeente.
- Advies verbetering kwaliteit voor de komende 3 jaren, inclusief een advies met betrekking tot het waarderen op gebruiksoppervlakte.
- Controle protocol WOZ.
- Ingebedde controles in het proces (o.a. GIS controles) die makkelijk te draaien en te verzamelen zijn.
- De opzet voor een kwaliteitsmonitor WOZ.
Dit alles organiseer en realiseer je met het cluster Gegevensmanagement. Het gaat om een opdracht voor 3 maanden, voor 24 uur per week. Daarna is er de optie tot verlenging.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie voldoe je aan de volgende functie-eisen:
- Een afgeronde opleiding op MBO niveau.
- Minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar met het uitvoeren van advieswerkzaamheden mbt de uitvoering van de wet WOZ bij een gemeente.
- In de afgelopen 3 jaar werkervaring met basisregistratie WOZ bij een gemeente.
- Werkervaring opgedaan in de afgelopen 3 jaar met het opzetten en ontwikkelen van kwaliteitscontroles bij een overheidsorganisatie.

recruiter van de vacature

Anne Lepoutre

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden