Assistent Ontwerpmanager

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9015272
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Werken aan het ontwerp en sturing geven aan het proces vanuit de procesmatige rol aan een civiel project, dat kan in de functie als Assistent Ontwerpmanager voor onze opdrachtgever in Noord Nederland! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij namelijk met spoed op zoek naar een Assistent Ontwerpmanager voor de duur van een half jaar.

Waar jij je in deze rol onder andere mee bezig gaat houden is het organiseren van de ontwerpwerkzaamheden, het verbeteren van de processen, het schrijven van deelplannen en het coordineren van de standaarden van het ontwerp. Daarnaast doe je de algemene ondersteuning in de ontwerpfase en houdt je je bezig met de voortgangsrapportage, de verslaglegging en het aansturen van acties na overleggen over de ontwerpen.

Functie eisen

Je bent in het bezit van HBO diploma in de richting van Civiele Techniek of vergelijkbare studies
Je hebt kennis van het ontwerp- en uitvoeringsproces in de civiele techniek.
Je bent 5-10 jaar werkzaam geweest in een vergelijkbare rol
Je hebt ervaring met Design & Constructprojecten en Systemengineering
Je bent pro-actief, kunt goed samenwerking en hebt overwicht

Interesse? dan kun je contact opnemen met Pepijn Otto (Recruiter Bouw en Civiele techniek) via: pepijn.otto@maandag.nl / 06 12 98 91 76

Het is belangrijk dat je per direct inzetbaar bent voor de periode van een half jaar. Geïntresseerden worden verzocht voor Maandag 21 November te reageren.

recruiter van de vacature

Pepijn Otto

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden