Medewerker Shared Service Center

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category maandag intern
  • remoteId 9015261
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Maandag®, een groeiende organisatie, volop in beweging. Persoonlijk en flexibel. Met grote ambities, verrassend en fris.

Maandag® helpt organisaties om personele vraagstukken op te lossen. Door focus, professionaliteit en snel handelen.

Wij zijn een landelijke organisatie met een regionale focus, vertegenwoordigd door 13 vestigingen. Actief in de publieke sector binnen de zorg, het onderwijs, woningcorporaties en de overheid.

Maandag® is een platte en jonge organisatie. Streetsmart. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van winnaars. Het vinden van enorm gedreven medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Eerst wie, dan wat.

Wij zoeken een Medewerker SSC (Shared Service Center) die houdt van aanpakken. Een perfectionist die graag ont-zorgt. Scherp is op details en de uitdaging ziet om voor elk probleem van een passende oplossing te voorzien.

Wat ga je doen?
Samen met een collega van het SSO (Sales Support Office) vorm je een team. Als team is het jullie doel om sales vestigingen optimaal te ondersteunen. Dit doe je door de volledige administratie rondom projecten, professionals en opdrachtgevers over te nemen. Denk hierbij aan taken als: het opmaken en verwerken van overeenkomsten, brieven en mutaties.

Hierbij ben je constant op zoek naar de balans tussen wensen en mogelijkheden; een echte bruggenbouwer dus.

Doordat jij de focus houdt op de processen, zorg je ervoor dat de vestiging zich kan focussen op waar zij goed in zijn. Namelijk winnen (sales). Daarnaast zorg je ervoor dat het voor onze professionals en opdrachtgevers volledig duidelijk is waar zij aan toe zijn.

Jouw taken voer je uit vanaf het Maandag® hoofdkantoor te Purmerend.

Functie eisen

Wat neem je mee?
Dienstverlenend, zelfstandig en secuur. Deze vaardigheden kenmerken jou. Jij krijgt er energie van om steeds voor elk probleem een oplossing te zoeken. Daarbij ben je zeker en zelfstandig en hierdoor weet je de juiste mensen aan te haken om tot de beste oplossing te komen. Hierbij begrijp je dat er kaders zijn, maar weet je binnen de kaders te verrassen door vindingrijk en accuraat te handelen.

Verder breng jij het volgende mee:
• Een HBO diploma;
• Minimaal 2 jaar werkervaring;
• Ervaring in de detacheringsbranche is een pré;
• 40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en leerzame functie binnen een dynamische organisatie.

Zie jij jezelf terug in dit profiel? Solliciteer dan direct!

recruiter van de vacature

Liesbeth Hans

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden