Vergunningverlener Milieu

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9015216
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

In 2010 maakte de WABO zijn debuut. Onder andere het proces van vergunningverlening is een stuk integraler geworden. Deze trend gaat zich nog verder doorzetten, met als doel een nog beter product.

Als Vergunningverlener Milieu ben jij betrokken met het gehele proces van (complexe) vergunningaanvragen op het gebied van milieu; van intake tot advies voor alle verschillende type aanvragen. Denk aan thematieken als geluidhinder, externe veiligheid, bodemhygiëne, lucht- en waterverontreiniging en afvalstoffen. Daarnaast ga jij ook meer beleidsmatig aan de slag met de vergunningen. Je vertaalt ontwikkelingen, definiëert kaders en richtlijnen en je stelt beleidsnota's en verordeningen op.

Onze opdracht staat uit voor 32-36 uren per week, vanaf december voor een periode van een half jaar (met vervolgens een kans op verlenging). Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie in Noord Nederland.
Wil je meer informatie over de opdrachtgever en de rol, neem gerust contact op met Cris Jonkers (06-30517663/ cris.jonkers@maandag.nl)

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?
- Jij bezit over een relevante HBO diploma; denk aan Milieukunde of een technische richting
- Communicatief ben jij zeer sterk en je kan goed je adviezen onderbouwen. Je bent zowel als aanspreekpunt voor bedrijven en burgers, alsmede in overleggen met het team en externe overheden
- Jij hebt aantoonbare ervaring met Vergunningverlening en je hebt actuele kennis van de Wet Milieubeheer
- Jij bent op korte termijn beschikbaar voor 32-36 uur

recruiter van de vacature

Cris Jonkers

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden