Docent Nederlands

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9015174
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Spreken, lezen of schrijven. Wil jij de basis leggen voor de toekomst van onze jeugd? Dan ben jij klaar om als docent Nederlands aan de slag te gaan!

Ik ben namelijk op zoek naar een Docent Nederlands in de omgeving van Groningen of Drenthe. Als Docent Nederlands ben jij verantwoordelijk voor verschillende klassen. Daarnaast weet jij de taal te gebruiken om de leerlingen enthousiast te maken, maar hen ook verder te ontwikkelen. Het is belangrijk dat je hiervoor leerlingen weet te motiveren en daarmee de kwaliteit van de school verhoogt. Met behulp van interactieve en een grote variatie aan lessen en lesmethoden, weet jij de lessen Nederlands leuk te maken.

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
- Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid voor Nederlands of je bent in de afrondende fase van de opleiding;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden