Docent Nederlands

  • Category onderwijs
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9015174

Over de functie

Één van de grootste oorzaak van een minderende beheersing van de spelling is de huidige taalcultuur bij de jeugd. Wil jij hier een verandering aan brengen en een nieuwe uitdaging als Docent Nederlands aangaan in het onderwijs? Voor een school in de regio Groningen zoeken wij een enthousiaste 1e-graads docent die de ontwikkeling van de leerling hoog in het vaandel heeft staan.

Voor een opdracht in Groningen zijn we op zoek naar een 1e-graads Docent Nederlands. Ben jij een enthousiaste docent en laat jouw rooster het toe om nog enkele lesuren extra te draaien? Dan zoeken we jou! De functie is voor 0,5 FTE en je mag lesgeven aan de bovenbouw van HAVO en VWO, mocht je minder uren beschikbaar zijn kom ik ook graag met je in contact. We kijken graag nader naar jouw rooster en vullen eventueel de puzzel.

Als Docent Nederlands voor Maandag® ben je verantwoordelijk voor meerdere klassen in verschillende niveaus. Je bent dus in staat om in het diepe te springen en de scholen verder te helpen. Het motiveren van de leerlingen is je voornaamste doel als Docent Nederlands en het overbrengen van de taal is een van je passies.

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
- Je hebt een 1e-graads bevoegdheid voor Nederlands of bent in de afrondende fase van je opleiding;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens het onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden