informatie en adviesconsulent (jeugdbeschermer)

  • Region noord-holland zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category sociaal domein ggz
  • remoteId 9015175
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp ben ik op zoek naar een informatie en adviesconsulent. Deze organisatie is de plek waar ouders, kinderen, jongeren tot 23 jaar en professionals dagelijks terecht kunnen met hun vragen over opgroeien en opvoeden. Bijvoorbeeld over pesten, scheiden, lastig of teruggetrokken gedrag, school(keuze), relaties, seksualiteit en drugs. De organisatie biedt gratis advies, ondersteuning en hulp op maat. Of het nu gaat om een eenvoudige of ingewikkelde vraag, samen ga je op zoek naar een oplossing die past.

Als consulent geef je informatie en indien gewenst advies of ondersteuning aan gezinnen en professionals bij vragen over opgroeien en opvoeden. Het consulententeam heeft diverse expertises in huis. Denk aan kennis van jeugdgezondheidszorg, gehandicaptenzorg/LVB, expertise jonge kind/pubers, complexe problematiek, interculturele hulp, jeugd-GGZ, onderwijs, enzovoort. Daardoor ontvangen ouders, jeugdigen en professionals hulp op maat. De consulenten hebben een gezamenlijke dekking van deze expertises.
Ben jij per direct of binnenkort beschikbaar voor minimaal 22 uur in de week? Voldoe jij aan de functie-eisen hieronder? Solliciteer dan door middel van de onderstaande link.

Functie eisen

- minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur MWD, SPH, orthopedagogiek;
- werkervaring Jeugdzorg;
- minimaal 5 jaar werkervaring in de jeugdgezondheidzorg, GGZ en LVB voor de leeftijdsgroep 0-23 jaar, waarvan tenminste de afgelopen 3 jaar deel uit maken;
- referentie vereist;
- werkervaring echtscheidingsproblematiek;
- werkervaring met echtscheidingsproblematiek;
- aantoonbaar geregistreerd bij SKJeugd of ingeschreven bij BIG register;
- meldcode Huiselijk geweld/kindermishandeling;
- kennis van Meldcode Huiselijk geweld/kindermishandeling.

recruiter van de vacature

Stephanie Wagemakers

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden