Landmeter

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau mbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9015144
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Drenthe ben ik op zoek naar een ervaren Landmeter. in 2013 is onze opdrachtgever begonnen met de transitie van de BGT. Dit is inmiddels afgerond en de beheersfase gaat nu in. Om te kunnen beschikken over een hoogwaardige en actuele basisregistratie is onze opdrachtgever met ingang van 1 januari 2017 op zoek naar een landmeter. Je zult komen te werken binnen de afdeling Bedrijfsvoering, in het team basisregistraties. Deze afdeling heeft de verantwoordelijkheid voor onder andere het beheer van de basisregistraties en de geo data.Je zal aangestuurd worden door de medewerkers van geo-informatie.

Wat ga je doen?
- Het verrichten van metingen ten behoeve van de BGT volgens het bestek
- Het digitaal uitzetten van kadastrale grenzen.
- Kadastrale aanwijs en inmeten van nieuw te vormen percelen.
- Het verrichten van metingen ten behoeve van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen, voor zover de topografie afwijkt van de topografie van de BGT.
- Je zal ingezet worden voor alle andere landmeetkundige werkzaamheden, zoals civieltechnische inventarisaties, hoogtemetingen, deformatiemetingen etc.
- Je voorziet in gespecialiseerde en/of administratieve ondersteuning waar men zowel binnen als buiten de organisatie profijt van heeft

Functie eisen

Door de opdrachtgever worden de volgende eisen gesteld:
- Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde MBO opleiding Landmeetkunde.
- Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar in de functie van Landmeter
- Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan in de afgelopen 8 jaar met meetkundige werkzaamheden met Tachymeter én Waterpassen én GPS middels een pen PC.
- Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar met vlak en objectgerichte GBKN én BGT-metingen middels een pen PC.
- Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring opgedaan in de afgelopen 8 jaar met kadastrale werkzaamheden volgens het HTW 96 van het Kadaster.
- Je hebt kennis van Microstation V8i, opgedaan door middel van een afgeronde cursus/trainingen, dan wel door middel van werkervaring.
- Je bent in het bezit van een VCA certificaat
- Je werkt systematisch en analytisch
- Je werkt zelfstandig en bent duidelijk en standvastig
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Interesse? Neem dan contact op met Pepijn Otto (Recruiter Bouw en Civiele techniek) op pepijn.otto@maandag.nl / 06 12 98 91 76.

U wordt verzocht te reageren voor woensdag 16 November in verband met de sluitingsdatum bij onze opdrachtgever.

recruiter van de vacature

Pepijn Otto

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden