Verhuurmedewerker (24 uur p.w.)

  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • Category woningcorporaties
  • remoteId 9015134
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een organisatie die zich specialiseert in begeleid wonen in regio Utrecht ben ik op zoek naar een verhuurmedewerker voor 24 uur per week. Het gaat om een vaste functie.

Je bent verantwoordelijk voor het toewijzen van woningen, bezetting van de woningen, huurincasso, betalingsachterstanden en het bemiddelen bij problemen en conflicten. Je hebt direct contact met huurders over passende woonruimte, woondoelstellingen bijhouden en beoordelen, betalingsachterstanden bespreken en oplossen. Daarnaast behandel je woonoverlast en zorg je voor het oplossen daarvan en de documentatie.
Het gaat om een zeer dynamische functie waarbij je snel moet kunnen schakelen en samenwerken. Je werkt met een speciale doelgroep met psychosociale of psychiatrische problemen.

Je ontvangt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, eindejaarsuitkering en bedrijfsfitness. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een ruim aanbod van opleidingen, trainingen en coaching.

Functie eisen

Je hebt HBO werk en denkniveau
Je hebt minimaal 4 jaar ervaring opgedaan in woningverhuur
Je hebt kennis van de volkshuisvesting, juridische zaken en huurrecht
Je hebt affiniteit met de doelgroep en staat stevig in je schoenen
Je bent in bezit van rijbewijs B
Competenties: communicatief, nauwkeurig, stressbestendig en proactief

recruiter van de vacature

Amal El Hachmioui

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden