Analist-Architect

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category overig ict
  • remoteId 9015103
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

De gemeente heeft besloten een Output Management Voorziening (OMV) als dienst aan te schaffen. Deze dienst voorziet in het centraal opmaken, routerenen produceren van grote hoeveelheden post - komende van verschillende bron systemen- en deze af te leveren aan verschillende bezorg kanalen (fysieke post, berichtenbox vanMijnOverheid.nl, email etc).

De leverancier zal begin november beginnen met de implementatie van haar functionaliteit, welke aan de gemeente zal worden voorgelegd ter acceptatie voor eind januari 2017. Hierbij zullen 2 bronsystemen zijn aangesloten. Hierna zullen geleidelijk alle bronsystemen worden aangesloten. Het contract met de leverancier biedt ruimte om tijdens de implementatie keuzes te maken op gebied van invulling van gestelde eisen en wensen. De reden hierachter is om de kennis en ervaring van de leverancier optimaal te gebruiken. Hierbij moet echter het belang van de eigen organisatie niet uit het oog worden verloren. De opdracht heeft als doel om de juiste keuzes te kunnen maken op basis van uitgewerkte specificaties en functioneel ontwerpen.

Werkzaamheden:
Inhoudelijk begeleiden van het implementatie traject van een ingekochte dienst. Dit betreft:
- Het verder specificeren, en in functioneel ontwerpen uitschrijven, van de wensen uit het PvE binnen de kaders van het PSA en het contract.
- Inhoudelijk tegenwicht bieden aan en ondersteunen van de leverancier en de projectmanager.
- inhoudelijk ondersteunen bij keuzes en besluiten zodat de belangen van de eigen organisatie kunnen worden zekergesteld tijdens de implementatie.
- Binnen het kader van het contract en PSA, het uitwerken van high level requirements naar functioneel ontwerpen van diensten en ICT functionaliteit
- Binnen het kader van het contract en PSA, het inhoudelijk toetsen en afstemmen met de leverancier tijdens de implementatie.

Functie eisen

Wij vragen van jou:
- Minimaal afgerond HBO diploma
- Ervaring met lezen en schrijven met ArchiMate
- Ervaring met Agile/Scrum werken
- Ervaring in een vergelijkbare functie bij een 100.000+ gemeente.
- Kennis van OpenText StreamServe
- Kennis van en ervaring met BPMN
- Kennis van TOGAF en/of DYA
- Kennis van BiSL
- Ervaring met Proces Mining
- Per direct beschikbaar voor 24 uur

recruiter van de vacature

Katja Bobyleva

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden