Psychiatrisch Verpleegkundige

  • Region gelderland noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9015085
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Geen dag is het zelfde! Als psychiatrisch verpleegkundige houd je van deze afwisseling waarbij de begeleiding van de patiënt centraal staat. Kun jij goed omgaan met soms onvoorspelbaar gedrag? Kun jij rust creëren in situaties die gezien kunnen worden als hectisch? Sta jij sterk in je schoenen? Dan past deze functie als psychiatrisch verpleegkundige wellicht goed bij jou!

Maandag Arnhem is op zoek naar een verpleegkundige met affiniteit met psychiatrie. De patiënten worden langdurig behandeld binnen deze GGZ-instelling in de omgeving van Nijmegen. Patiënten hebben een ernstige psychische aandoening. Jij als verpleegkundige weet daar goed mee om te gaan en biedt begeleiding bij de invulling van de dagen. Aangezien het langdurige opname betreft, bouw je een relatie op met jouw patiënten.

Wat biedt Maandag jou?
Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle reiskosten met €0,19 per kilometer. Uiteraard horen vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling ook tot de voorwaarde.

Functie eisen

Functie eisen
- Afgeronde verpleegkundige opleiding
- (stage)ervaring in de psychiatrie
- BIG geregistreerd
- Minimaal 28 uur in de week beschikbaar

recruiter van de vacature

Manon Schippers

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden