Verzorgende IG Grootschalig

  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • Category zorg-vvt
  • remoteId 9015064
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij naast Verzorgende IG ook een ideale gastheer/-vrouw? Verzorg jij je cliënten niet alleen maar leg je ze zowel letterlijk als figuurlijk in de watten? Wij komen dan graag meer over jou te weten!

Als Verzorgende IG kom je te werken op een grootschalige afdeling. De afdeling waar je komt te werken heeft 28 cliënten. Op deze afdeling verblijven cliënten met een psychogeriatrische aandoening. Er zijn ook andere afdelingen met andere doelgroepen waar mogelijkheden zijn.

Je biedt op methodische wijze cliëntgerichte verpleging en verzorging op basis van de individuele zorgbehoefte, zoals deze is vastgelegd in het zorgplan/zorgdossier. Richtinggevend hierbij is de zorgvisie, waarin optimaliseren van het woonleefklimaat, zorg-op-maat in de eigen (sociale) omgeving en professionaliteit centrale waarden zijn.

Gastvrijheid is een belangrijk begrip voor onze opdrachtgever en daarom verwachten we dat je als Verzorgende IG vindt dat de klant koning is. Dit laat je zien in zowel je bejegening, houding en gedrag richting onze cliënten en collega’s. Respect, aandacht en cliëntgerichtheid zijn hierbij sleutelwoorden. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn noodzakelijk, naast collegialiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en representativiteit.

De startdatum is in overleg en ook het aantal uren is bespreekbaar.

Functie eisen

Als Verzorgende IG:
• Ben je in het bezit van een diploma niveau 3
• Heb je ervaring in of met de Ouderenzorg
• Heb je ervaring met de doelgroep PG
• Ben je flexibel inzetbaar

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Je wordt ingeschaald in schaal 35 op basis van ervaring.
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.
Neem contact op met Annebel Buermans (Recruiter Zorg) voor meer informatie via annebel.buermans@maandag.nl of 06-12881479.

recruiter van de vacature

Cindy Tax

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden