Docent Wiskunde VMBO

  • Region limburg noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9015042
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Op deze school maak je het mogelijk allemaal mee! Leerlingen die zonder boeken de klas in komen en onderuit gezakt in hun stoel gaan zitten. Propjes die door de klas vliegen, waarop de meest heftige scheldwoorden staan geschreven. Meiden die elkaar in de haren vliegen, jongens die elkaar te lijf gaan. Het enige doel van de klas is jou wegpesten.

En dat is juist wat jou triggert om het beste uit deze doelgroep te halen. Door jouw sterke optreden en zelfverzekerdheid weet je de leerlingen individueel voor je te winnen. Het niveau van de stof is laag, de uitdaging ligt in jouw klassenmanagement. Je weet wat je te wachten staat en gaat graag met deze doelgroep aan de slag.

Jij begrijpt de leerling, je kunt je verplaatsen in diverse soorten gedrag. Je benadert de leerlingen positief en durft waar nodig daadkrachtig op te treden. Daarmee bereik je juist dat er wederzijds respect ontstaat. Leerlingen voelen zich begrepen en vragen je om nooit meer weg te gaan!

What's in it for you? Een nieuwe uitdaging op een school in Limburg, een marktconform salaris (LB) en goede arbeidsvoorwaarden, een vast contract en lease auto behoren tot de mogelijkheden.

Functie eisen

- Tweedegraads lesbevoegdheid Wiskunde of studerend hiervoor
- Ervaring met lesgeven binnen het voortgezet onderwijs, bij voorkeur vmbo basis en kader
- Beschikbaar na de kerstvakantie

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden