(Junior) Vergunningverlener WABO

  • Region gelderland overijssel
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9015004
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

In de rol van (Junior) Vergunningverlener WABO ben je verantwoordelijk voor de behandeling van vergunningaanvragen van kleine bouwwerken, reclame, kappen van bomen, sloopmeldingen, winkeltijden, huisnummering en straatnaamgeving. Je toetst deze aan de wet- en regelgeving en zorgt dat vergunningprocedures tijdig worden doorlopen en je adviseert in- en externe partijen over de achterliggende wet- en regelgeving.

Het team waarin je gaat werken bestaat uit vergunningverleners, juristen, klantadviseurs/-regisseurs, toetsers, accountmanagers, administratie, markt- en havenmeesters. Het team behandelt vergunningaanvragen, bezwaar- en beroepsprocedures, en adviseert over toezicht en handhaving. Het team verzorgt ook de bedrijfscontacten, kavelverkoop, marktzaken en toezicht op bruggen en havens.

Je bent van nature een daadkrachtig, zelfstandig en besluitvaardig persoon. Je kan je besluit in heldere taal uitleggen en dit ook verantwoorden waar nodig. Verder kom je met creatieve oplossingen aan en kijk je verder dan alleen nodig. Flexibiliteit is geen enkel probleem en je bent bereid om net dat stapje extra te zetten.

Deze functie is voor 36 uur in de week. Reageren kan tot 18 november middels je CV en motivatie waarom juist jij de juiste persoon bent.

Functie eisen

Jij hebt:
- Afgeronde (juridische) HBO opleiding
- Kennis van bestuursrecht en de WABO
- (stage) Ervaring bij een gemeente

recruiter van de vacature

Anne Lepoutre

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden