Verpleegkundige NAH

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9014963
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een woonzorgcentra ben ik op zoek naar een verpleegkundige niveau 4 of 5 voor de afdeling NAH. Voor het goed kunnen vervullen van de functie is het belangrijk te weten dat door een verkeersongeluk, een operatie, een hersenbloeding, zuurstofgebrek of een ziekte er abrupt of sluipenderwijs een einde is gekomen aan het leven dat iemand gewend was. Acceptatie hiervan bij de cliënt en diens geliefden is vaak een moeizaam proces. Daarom zoeken we samen met familie, kinderen en/of de partner naar de mogelijkheden om een zinvol bestaan op te bouwen.
Als verpleegkundige NAH draag je bij aan het zo lang mogelijk zelfstandig leven en wonen in de eigen omgeving van de cliënt. Je begeleidt en verzorgt de cliënten conform het zorgleefplan, waarbij je oog hebt voor het persoonlijk welbevinden van onze cliënten. Je vindt het een uitdaging om aansluiting te vinden bij de cliënt, wat gezien zijn of haar gedragsproblematiek of toestand niet altijd vanzelfsprekend is.

Functie eisen

Om goed invulling te kunnen geven aan deze functie zoek ik een verpleegkundige met een afgeronde opleiding verpleegkunde niveau 5 en een actuele BIG registratie. Een verpleegkundige met een specialisatie NAH of neurologie is zeker geschikt voor deze functie. Ben jij in het bezit van een verpleegkunde diploma niveau 4? Solliciteer dan ook zeker op deze vacature, dan kijk ik naar de mogelijkheden voor jou.

recruiter van de vacature

Stephanie Wagemakers

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden