Indicatiesteller Wmo

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category sociaal domein
  • remoteId 9014947
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Iedereen moet meedoen in de samenleving! Dit vraagt om een deskundige indicatiestelling en daarvoor zoek ik jou!

Als Indicatiesteller Wmo weet jij met je goede communicatieve vaardigheden de pijnpunten in een keukentafelgesprek naar boven te halen.
Tijdens dit gesprek stel je de indicaties, bijv. op het gebied van WMO-voorzieningen zoals rolstoelen, vervoer, (complexe) woonvoorzieningen, begeleiding en hulp bij het huishouden.
Zijn de cliënten het er niet mee eens? Voor jou geen probleem aangezien je goed kan omgaan met weerstand, mensen weet te overtuigen en met je klantgerichte instelling houd je wel altijd het doel voor ogen.

Functie eisen

De indicatiesteller Wmo waar ik naar op zoek ben, brengt enige ervaring met zich mee binnen een vergelijkbare functie bij een gemeente.
Je kan op korte termijn beginnen bij een gemeente in noord holland voor 32 uur in de week.

Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® biedt je een salaris naar rato van de gemeenteschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en verwelkomen je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst. Je leert andere professionals kennen die starten en de interne collega’s van de vestiging. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringspartner!

recruiter van de vacature

Leonie Vet

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden