WMO consulent Jongeren

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category sociaal domein
  • remoteId 9014914
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Kijk jij graag samen met jongeren naar wat er nog wél mogelijk is?

Voor een gemeente in de Regio Rotterdam zoeken wij een WMO adviseur die kennis er ervaring heeft met het begeleiden van jongeren. De functie staat open voor 36 uur per week en de start is het liefst gisteren nog! Heb je interesse? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Als adviseur WMO werk je voor de jongeren. Je hebt een eigen caseload en ondersteunt en adviseert jongeren tussen de 18 en 23 jaar met vragen over de WMO. Deze jongeren kampen vaak met meedere problemen (schulden, psychische stoornissen, of huisvestingsproblemen). Jij gaat in gesprek met deze jongeren en gaat op zoek naar passende oplossingen of activiteiten. Na dit intakegesprek stel je een indicatie op en overleg je met verschillende zorgaanbieders in de regio. Je onderzoekt waar de zorgvraag vandaan komt, spreek het eigen netwerk van de jongere aan en biedt een passende oplossing Het uiteindelijke doel is dat jouw jongeren weer volledig mee gaan draaien in de maatschappij.

Jouw dag is gevarieerd en uitdagend. Je voert intakegesprekken, stelt beschikkingen op, hebt contact met zorgaanbieders en ondersteunt jongeren om het beste uit zichzelf te halen.

Is dit op jouw lijf geschreven? Twijfel niet langer en solliciteer direct!

Functie eisen

- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal twee jaar relevante werkervaring als consulent
- Kennis van de relevante wet- en regelgeving
- Ervaring met de doelgroep jongeren vanuit de gemeente of GGZ

recruiter van de vacature

Lars Tigchelaar

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden