Senior Medewerker Vergunningen

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9014901
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Binnen het team Vergunningen draag jij als senior medewerker vergunningen zorg voor het nakijken en ondertekenen van alle APV vergunningen van het team (terras, containers, steigers etc.).

Jij stuurt het team aan en coördineert de werkzaamheden van het team. Tevens begeleid en coach jij de toegewezen medewerkers vergunningen.

Jij bent contactpersoon voor inhoudelijke vragen over APV vergunningen binnen de organisatie en de gehele gemeente. Je onderhoudt contact met diverse juristen voor juridisch advies en zorgt ervoor dat het gehele proces van vergunningaanvraag tot verlening en eventueel bezwaar op elkaar is afgestemd. Jij signaleert en bewaakt de bestuurlijk gevoelige aanvragen en begeleidt dit traject.

Functie eisen

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en je hebt ten minste twee tot drie jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van APV vergunningen. Hierbij heb je uitstekende kennis van en inzicht in de betrokken wet- en regelgeving. Daarnaast ben je in staat om de werkzaamheden te coördineren en de medewerkers aan te sturen.

Competenties

- Klantgerichtheid
- Samenwerken
- Plannen en organiseren
- Organisatie sensitiviteit
- Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

recruiter van de vacature

Bibianne Vos

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden