Revit / BIM Modelleur

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9014889
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een aantal opdrachtgevers in het Friesland, Groningen en Drenthe ben ik op zoek naar Revit Modelleurs die zich bezig zullen gaan houden met het modelleren van complete gebouwen ten behoeve van de aardbevingsproblematiek in Oost- Groningen.

In de functie als Revit Modelleur ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van bouwkundige ontwerpen en verstevigingen voor de woningbouw en kleinere utiliteitsbouw. Het gaat hierbij niet om de versteving van alleen schoorstenen maar van complete gebouwen. In samenspraak met de Projectleider en de constructeur zorg jij ervoor dat gebouwen aardbevingsbestendig worden gemaakt en klaar zijn om de aardbevingen op te vangen. Je bent dus niet alleen werkzaam als tekenaar maar vertolkt ook een maatschappelijke functie waarbij je zorgt dat de kwaliteit van wonen en leven in het aardbevingsgebied bevorderd wordt! Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar personen die naast het modelleren ook kunnen participeren in overleggen die het leuk vinden om mee te denken bij de versterkingen.

Functie eisen

Functie eisen
Om in aanmerking te komen voor de functie voldoe je aan de volgende functie-eisen:
- Je hebt een afgeronde HBO opleiding bouwkunde
- je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als BIM / Revit modelleur op het gebied van woningbouw of utiliteitsbouw
- De kennis van Revit en het 3D modelleren is een harde eis
- in het bezit zijn van constructieve kennis is een pré
- Je bent communicatief vaardig en bent in staat te participeren in overleggen met constructeurs, projectleiders en externe belanghebbenden
- Je bent woonachtig in de omgeving Groningen, Friesland of Drenthe. Of bent bereid hier (tijdelijk) naartoe te verhuizen.

recruiter van de vacature

Pepijn Otto

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden