Beleidsadviseur Ruimtelijke ordening

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9014879
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Zit jij als Juridisch Beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening al jaren op dezelfde plek en ziet jouw maandag er niet meer zo rooskleurig als toen jij in jouw functie begon? Maandag biedt jou mogelijkheden om afwisselende opdrachten binnen gemeentes en provincies te doen op ruimtelijke ordening, ter voorbereiding op de aanstaande veranderende Omgevingswet. Maandag Groningen zoekt naar een passievolle Juridisch Beleidsmedewerker RO die klaar is voor het ‘ja, mits’- denken’.

Met de zekerheid van een vast dienstverband word je gedetacheerd naar verschillende gemeentes en provincies. Uren van jouw dienstverband zijn in overleg met elkaar af te stemmen.
In de functie van Juridisch Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening behandel je (juridische) vraagstukken op het terrein van de ruimtelijke ordening.
Je bent specialist op gebied van ruimtelijke ordening en de rol van aanspreekpunt en klankbord is je op het lijf geschreven. Daarnaast zorg je voor integratie van de doelstellingen van de gemeente en zie je erop toe dat deze worden nageleefd. Je informeert en adviseert collega's, initiatiefnemers en burgers in het proces rondom bestemmingsplanprocedures. Ook begeleidt bestemmingsplanprocedures, beoordeelt je principeverzoeken en indien nodig vertegenwoordig je de gemeente bij de rechtbank of raad van state.

Wij hebben daarnaast op dit moment een vacante opdracht voor twee jaar binnen een Groningse gemeente vacant voor 32 uren. Heb je interesse in deze lange uitdagende rol, waarbij de opdrachtgever een stevige persoonlijkheid zoekt in de rol van Adviseur RO? Reageer dan snel. Jouw contactpersoon voor deze vacature is Cris Jonkers: 06-30517663/ cris.jonkers@maandag.nl

Functie eisen

- Je hebt minimaal een HBO opleiding, richting Planologie, Sociale Geografie of Ruimtelijke Ordening
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een gemeente of ruimtelijk adviesbureau
- Kennis van bestuursrecht, gemeentelijk beleid, procedures en het toepassen hiervan op het vakgebied
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor bestuurlijk politieke verhoudingen

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en dikwijls kopen wij passende trainingen en cursussen in.
Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van RO te vergroten. Jij en je collega’s komen regelmatig bij elkaar voor kennisdeeldagen op onze vestiging Groningen.

recruiter van de vacature

Cris Jonkers

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden