Passie voor onderwijs gezocht

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9014666

Over de functie

Als docent op zoek naar een afwisselende baan binnen een docententeam met passie? Ontmoet dan het docententeam van Maandag® Breda!

Het Maandag® Breda docententeam is op zoek naar docenten die hun energie halen uit het overdragen van kennis en de omgang met leerlingen.

Functie eisen

Functie-eisen:
- Je hebt een lerarenopleiding afgerond en bent in het bezit van een 2de of 1ste graad bevoegdheid.
- Je bent pedagogisch en didactisch sterk onderlegd.
- Je bent flexibel ingesteld.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring .

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Ben jij de docent die wij zoeken? Solliciteer dan direct door je CV te mailen naar stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766.

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

recruiter van de vacature

Stijn Thielen