Docenten Civiele Techniek, Wegen en Verkeer gezocht!

  • Category primair onderwijs bouw en civiel
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9014666

Over de functie

Docenten Civiele Techniek, Wegen en Verkeer gezocht!

Maandag® Breda is op zoek naar Docenten Civiele Techniek, Wegen en Verkeer. Voor onze opdrachtgever in de regio Midden-Brabant zijn wij op zoek naar docenten met een passie voor civieltechnische toepassingen.

Als Docent Civiele Techniek, Wegen en Verkeer geeft je colleges, begeleid en coach je studenten tijdens hun projecten, studieloopbaan en (afstudeer)stages. Daarnaast ben je een netwerker. Je legt en onderhoudt contacten met de beroepspraktijk. Daarnaast neem je een actieve rol in de ontwikkeling van de opleiding.

Functie eisen

Functie-eisen:
- Je hebt een relevante opleiding op academisch niveau of zit in de afrondende fase van je opleiding.
- Je bent didactisch sterk onderlegd en in het bezig van een Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid, of bereid deze te behalen.
- Je hebt relevante werkervaring op het gebied van Wegen, Wegbouwkunde en/of Verkeer.
- Onderwijzend en coachend sterk onderlegd.
- Je bent flexibel ingesteld.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring .

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Ben jij de civieltechnische docent met kennis van Wegen en Verkeer die wij zoeken? Solliciteer dan direct door je CV te mailen naar stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766.

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden