Commercieel Recruiter

  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • Category maandag intern
  • remoteId 9014633
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Een dag als Recruiter bij Maandag® Utrecht is nooit hetzelfde en zit vol verrassende momenten. Allereerst begin je met het uitpluizen van je volgestroomde mailbox.
Na het overleggen met je collega’s ga je aan de slag. Je werkt nauw samen met de accountmanagers om doelen te behalen. Zij zorgen voor de vacatures en jij voor de kandidaten. Jullie samen maken een match made in heaven!

Je publiceert de vacatures snel en belt je oren roodgloeiend tot je de juiste professionals gevonden hebt die je kan voorstellen. Aandachtig beoordeel je alle CV’s en neem je contact op met die talenten waar je al zo lang naar zocht. Met jouw energie, creativiteit en gedrevenheid weet jij de juiste mensen te werven en binden! Na een telefonische screening ben je zo enthousiast dat je een kennismakingsgesprek inplant. In het kennismakingsgesprek leer je de professional echt kennen. Je neemt een assessment af en bespreekt de persoonlijkheid van de professional. Bovendien leert de professional jou en Maandag® beter kennen!

Ondertussen heb je een andere professional enthousiast gemaakt voor een vacature en regel jij een sollicitatiegesprek. Je biedt jouw professionals kansen en je haalt hier veel voldoening uit. Vervolgens behandel je alle mails, voicemailberichten en gemiste oproepen van je professionals die vragen hebben over hun gewerkte uren, verlof en contract met bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Allemaal zaken waar jij graag induikt en die jij in een handomdraai kan beantwoorden.

Als Recruiter weet jij door middel van searchen, netwerken, hunten en het beheren van jouw relaties een uitstekende pool op te bouwen van professionals. Jij bent de persoon die het verschil maakt en alle touwtjes in handen heeft. Je kent jouw verantwoordelijkheden en krijgt hierdoor een hoge mate van vrijheid in de manier waarop jij jouw doelen behaald. De dag zit er bijna op! Nog snel wat administratie vastleggen om vervolgens een borrel te drinken met je collega’s. Tot Maandag®!

Het team van Maandag® Utrecht kenmerkt zich door haar enthousiaste en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. De uiteenlopende persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Professioneel en toch laagdrempelig, met meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.

Functie eisen

Functie eisen
Klinkt een werkdag bij Maandag® jou op het lijf geschreven?
- Beschik je over HBO werk- en denkniveau?
- Ben je een goede gesprekspartner op diverse niveaus?
- Kan je snel schakelen en beschik je over een grote dosis doorzettingsvermogen?
- Omschrijf jij jezelf als proactief, sociaal, commercieel, ondernemend en een echte netwerker?
- Heb je bij voorkeur werkervaring in recruitment of sales?
Schrijf dan een verrassende motivatie en solliciteer vandaag nog!

Maandag® Utrecht biedt:
- Een functie waarin je jezelf en je collega's voortdurend kan uitdagen om nog beter te worden in wat je doet.
- Gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via onze Maandag® Academy.
- Een zelfstandige en afwisselende baan met mogelijkheden om te groeien binnen

recruiter van de vacature

Fleur van Puijenbroek

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden