Operatieassistent/OK-assistent

  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • Category zorg-ziekenhuizen
  • remoteId 9014626
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Stress brengt jou niet van je stuk. Je hebt er geen moeite mee om urenlang je concentratie te bewaren. Overzicht kun je behouden, zelfs in lastige situaties.

Als operatieassistent zijn deze kwaliteiten niet uitzonderlijk, ze zijn vanzelfsprekend. Je bent als operatieassistent verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid en juistheid van de geleverde zorg. In de OK is het belangrijk dat je deze drie pijlers in de gaten blijft houden, maar daarnaast focus behoudt voor het hier en nu. Buiten de operaties om ben je druk met multidisciplinair overleg, bijscholing en het opleiden van leerlingen.
Kun jij deze uitdagende en veelzijdige functie aan? Ben jij tussen de 24 en 32 uur beschikbaar? Ik hoor het graag!

Functie eisen

Jouw ‘soft skills’ zijn voor deze functie even belangrijk als de letterlijke eisen. Je bent proactief op de werkvloer en werkt oplossingsgericht. Stress is geen probleem voor jou en je kunt goed relativeren en reflecteren.
Ook sta je open voor extra verantwoordelijkheden en ben je bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien. Verdere eisen zijn:

- Opleiding tot operatieassistent;
- Flexibiliteit qua uren (bereikbaarheidsdiensten);
- Kunnen overleggen van een VOG;
- Een echte teamspeler die raad weet met feedback geven en krijgen.

Wie biedt? Wij bieden!
Vanzelfsprekend krijg je elke maand een salaris gestort. De hoogte van dit salaris is afhankelijk van jouw functie, niveau en leeftijd. Naast geld is ook het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons, zo kun je het hele land, ook privé (als je dit zou willen), door. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dat kan ook! Dan vergoeden wij €0,19 per kilometer. Ook kennen wij 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van 40 uur per week.

Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner. Schroom niet om voor, tijdens en na dat je bij ons werkt alles te vragen. Wij streven altijd naar 100% transparantie.
Ook komen wij evaluatiegesprekken voeren bij de opdrachtgever en is het volgen van cursussen en/of opleidingen mogelijk.
Klinkt dit allemaal goed en ben je overtuigd van Maandag®? Neem contact op met mij of solliciteer direct!

recruiter van de vacature

Willemijn Boekhout

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden