Kinderverpleegkundige

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category zorg-vvt zorg-ziekenhuizen
  • remoteId 9014603
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Amsterdam ben ik op zoek naar een kinderverpleegkundige of leerling kinderverpleegkundige voor 24 - 36 uur per week.

De ochtend start je met de nachtoverdracht van je collega’s onder het genot van een kopje thee. Fijn om te horen dat Liesje eindelijk een keer goed heeft doorgeslapen. Daarna start je met jouw ronde en voer je verzorgende en verpleegtechnische handelingen uit en maak je hier en daar een grapje en een grolletje. Joost is een beetje sipjes maar met die ene move van jou zorg je weer voor een glimlach op zijn gezicht! De ouders mogen natuurlijk niet vergeten worden en je neemt dan ook alle tijd om hen in te lichten over de voortgang van hun kind.

Na de pauze is het tijd voor een intervisiebijeenkomst met de andere kinderverpleegkundigen. Samen kijken jullie naar nieuwe mogelijkheden voor de toekomst en hoe jullie in kunnen spelen op de verandering.

Tover jij bij Joost die lach op zijn gezicht als kinderverpleegkundige? Mail dan direct je CV naar evelien.vanderlaan@maandag.nl!

Functie eisen

- MBO/HBO Verpleegkundige
- Kinderaantekening of bereid om deze te halen
- Flexibel, proactief en stressbestendig

Arbeidsvoorwaarden

- Maandag® biedt een marktconform salaris volgens cao Ziekenhuizen. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
- Maandag® vergoedt de reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
- Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
- Begeleiding van recruiter en accountmanager.

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden