Docent Nederlands

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9014576

Over de functie

Kun jij feilloos uitleggen waarom 'ik vind' met een d is, en 'hij vindt' met dt? Gaan jouw nekharen recht overeind staan wanneer je schrijffouten tegenkomt in de krant?
Je bent docent Nederlands met een eerste- of tweedegraads bevoegdheid. Maandag® Amsterdam is voor het huidige (en ook het volgende) schooljaar op zoek naar docenten Nederlands die zin hebben om via Maandag® op een school te werken. Uiteraard houden we daarbij rekening met jouw ervaring en wensen. Vind jij het bijvoorbeeld prima om op twee verschillende scholen als docent aan de slag te gaan? Of heb je liever iets meer vastigheid? Wij gaan voor je aan de slag, alles is bespreekbaar. Maandag® Amsterdam heeft een groot netwerk in de regio. Ben jij de docent Nederlands die vol passie en enthousiasme jouw leerlingen alle regels over onze taal leert en heb je zin om het roer eens om te gooien? Bereid jij je lessen tot in de puntjes voor, of vind je het net zo leuk om eens te improviseren? Weet jij in elk geval hoe het zit met zwakke en sterke werkwoorden? Dan ben jij van harte welkom bij Maandag® Amsterdam en maken wij graag kennis met jou.

Functie eisen

- Eerste- of tweedegraads bevoegdheid;
- 1 of meerdere jaren werkervaring als docent Nederlands;
- Sterk staaltje klassenmanagement;
- Woonachtig in Amsterdam e.o.

Ook als je nog in opleiding bent of nét afgestudeerd, komen we graag in contact met je.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten en/of functies vervullen. Maandag® biedt je een marktconform salaris volgens de cao van het onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de arbeidsvoorwaarden.

recruiter van de vacature

Terri Beens

recruiter van de vacature

Terri Beens