Arbeidsdeskundige

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9014527

Over de functie

Ben jij een Arbeidsdeskundige die ervaring heeft bij het UWV? Lees verder!

Voor een van onze opdrachtgevers ben ik op zoek naar een Arbeidsdeskundige (40 uur) voor de afdeling SMZ (Sociaal Medische Zaken).

De arbeidsdeskundige deskundigheid binnen SMZ wordt aangewend t.b.v. het adviseren en leveren van maatwerkoplossingen in het kader van het voorkomen (preventie) en beoordelen (claim) van discrepantie tussen belasting en belastbaarheid. De advisering is gericht op de klant of opdrachtgever. De klant krijgt een zo realistisch en concreet mogelijk advies, wat direct bruikbaar is voor de in te schakelen deskundigen die de klant verder moeten helpen. De klant is hier zowel de werknemer als de werkgever. Dit brengt vaak een complexe afweging van soms tegengestelde belangen met zich mee. De opdrachtgever krijgt, binnen de kaders van de opdrachtgever (vraagstelling), een gericht advies dat uiteindelijk bijdraagt aan de gewenste uitstroom.

Functie eisen

Als Arbeidsdeskundige voldoe je aan de volgende eisen:
• Je hebt een relevante afgeronde HBO-opleiding;
• Je bent gecertificeerd Arbeidsdeskundige en staat geregistreerd bij de Stichting Register Arbeidsdeskundige (SRA);
• Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van arbeid, participatie en re-integratie;
• Je hebt aantoonbare ervaring bij het UWV.
• Je bent klant- en oplossingsgericht.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij deze uitdaging aangaan? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken! Solliciteer via de knop of neem contact met me op via 06-13441829.

recruiter van de vacature

Joni Salemans

recruiter van de vacature

Joni Salemans