Verpleegkundig Specialist GGZ

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9014522

Over de functie

Ben jij een geregistreerd Verpleegkundig Specialist die op zoek is naar variatie en verantwoordelijkheid? Lees verder!

Voor een van onze opdrachtgevers regio Zeeland zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig Specialist GGZ. Als Verpleegkundig Specialist geef je vorm en uitvoering aan de behandelverantwoordelijkheid samen met de aan het zorgonderdeel verbonden psychiaters en andere behandelaren. Je bent onderdeel van het multidisciplinair team. Je hebt affiniteit met de doelgroep waarbij een niet-oordelende houding belangrijk is. Je bent innovatief en levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van het vakgebied en zorgprogramma. Daarnaast ben je betrokken bij zowel interne als externe projecten.

Functie eisen

Als Verpleegkundig Specialist voldoe je aan de volgende eisen
o Je beschikt over een afgeronde relevante beroepsopleiding;
o Je hebt een geldige BIG-registratie als Verpleegkundig Specialist;
o Je hebt een AGB-registratie.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken! Solliciteer via de knop of neem contact met me op via 06-13441829.

recruiter van de vacature

Joni Salemans

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden