Financieel Medewerker

  • Region drenthe friesland groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • Category woningcorporaties
  • remoteId 9014502
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij bekend met het opstellen van financiële rapportages, jaarrekeningen, begrotingen, vind je het uitzoeken van cijfers leuk en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een opdrachtgever in Noord Nederland zijn wij op zoek naar een financiele professional die ervaring heeft met jaarrekeningen, grootboek en begrotingen. Het betreft een functie voor 24-32 uur gedurende 4/5 maanden. Heb jij bijvoorbeeld ervaring opgedaan als medewerker planning & control of financieel medewerker? Dan komen wij graag met jou in contact!

In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het zelfstandig inrichten, coördineren, uitvoeren en controleren van financiële administratieve taken met een aantal uiteenlopende aandachtsvelden binnen de financiële vastlegging op verschillende kennisniveaus.

Functie eisen

* Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding
* Ervaring binnen een financiele functie is een vereiste
* Ervaring binnen een woningcorporatie is een pre
* Resultaatgericht, analytisch, accuraat, flexibel en zelfstandig

Wil jij je ervaringen graag delen binnen een leuke woningcorporatie in de rol van medewerker planning & control of financieel medewerker? Dat kan! Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Heleen Reijenga

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden