Functionaris Informatiebeveiliging

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category overig
  • remoteId 9014492
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Verstand van informatiebeveiliging en opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Voor een ziekenhuis in de regio Rotterdam ben ik opzoek naar een Functionaris Informatiebeveiliging.

Jouw baan
Als functionaris informatiebeveiliging adviseer, begeleid en ondersteun je het management en de gebruikersorganisatie bij alle vraagstukken en projecten op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Je denkt mee met oplossingen voor knelpunten met als doel de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie te waarborgen. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor incidenten met betrekking tot informatieveiligheid. Je bent inhoudelijk leidend.

Jouw team
Je bent geen onderdeel van een team maar sluit voornamelijk aan bij de verschillende projectgroepen en de gebruikersorganisatie. Daarnaast zal je veel sparren en contact onderhouden met het management.

Jouw werkdag
Je draagt zorg voor de bewustwording en het uitdragen van het belang van informatiebeveiliging bij alle medewerkers en medisch specialisten in het ziekenhuis. Je stelt jaarplannen informatiebeveiliging op, waarover je de regie voert. In de rol van Information Security Officer ben je op de hoogte van de ontwikkeling van de wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging. Je voert risicoanalyses uit, bewaakt het niveau van informatiebeveiliging en rapporteert hierover aan het Hoofd I&A en MID. Je treedt op als incidentmanager. Je formuleert beleid en adviezen.

Functie eisen

• Kennis van en ervaring met informatiebeveiliging

recruiter van de vacature

Thomas van de Kamp

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden