Beleidsmedewerker zorg en welzijn

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category sociaal domein
  • remoteId 9014484
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Alle ontwikkelingen in de zorg en welzijn vragen om andere kwaliteiten van medewerkers en zo dus ook van jou! Als beleidsmedewerker zorg en welzijn bij een gemeente weet jij als geen ander hoe deze nieuwe stijl eruit ziet en weet je deze goed in te zetten in de functie.
Ben jij de persoon over wie wij het nu hebben? Lees dan snel verder!

Hoe ziet de dag van een beleidsmedewerker zorg en welzijn eruit?

Als beleidsmedewerker zorg en welzijn is je functieomschrijving divers en zal geen dag hetzelfde zijn!
Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, ontwikkeling en vastlegging van beleid op korte, middellange en lange termijn ten aanzien van de bibliotheken, onderwijs, kinderopvang, mantelzorg/vrijwilligers, inkomensvoorzieningen en de transformatie(s) in het Sociaal Domein.

Je onderzoekt en vertaalt ontwikkelingen, beoordeelt het huidige beleid op effectiviteit en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid. Voor de vorming en uitvoering van het beleid werk je nauw samen met onder meer het Zorgteam. Daarnaast meen je deel of begeleid je projecten, waarbij je veel te maken hebt met externe partijen. Door je praktische instelling en creatieve wijze van werken weet je de taken goed uit te voeren en kom je met initiatieven die vallen onder de “nieuwe stijl” van welzijn.

De functie van beleidsmedewerker zorg en welzijn staat open bij een gemeente in noord holland waarbij een informele sfeer centraal staat in combinatie met hard werken. De deuren staan altijd open en sparren met elkaar wordt gewaardeerd.
Bij deze functie wordt, bij goed functioneren, de mogelijkheid geboden om na een detacheringsperiode in dienst te treden bij de gemeente zelf.

Functie eisen

Pas jij in deze informele cultuur en voldoe je aan onderstaand profiel?
- Afgeronde HBO opleiding
- Recente ervaring binnen vergelijkbare functie bij een gemeente
- Analytisch ben je sterk en je kan daadkrachtig handelen

recruiter van de vacature

Leonie Vet

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden