Functioneel Beheerder Zaaksysteem

  • Category ict
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9014440

Over de functie

Een Drentse gemeente staat aan de vooravond van de implementatie van het zaaksysteem. Voor de implementatie is een projectgroep opgericht. Als Functioneel Beheerder Zaaksysteem maak jij deel uit van deze projectgroep. In deze rol ben jij het functioneel aanspreekpunt voor gebruikers en leveranciers. Ook ben je technisch onderlegd. Jij kunt koppelingen maken in het zaaksysteem. Hiervoor heb je contact met andere gemeentes en aan de gemeente verbonden instanties. Jij bent de Functioneel Beheerder Zaaksysteem die de gemeente helpt bij haar ambitie om zaakgericht te werken. Hierbij is een uitstekende communicatie met gebruikers, ontwikkelaars en leveranciers van essentieel belang.

Functie eisen

- Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting (Bedrijfskundige) Informatica
- Je hebt aantoonbare ervarings als Functioneel Beheerder van Zaaksystemen bij gemeentelijke organisaties
- Je hebt ervaring met de implementatie van het zaaksysteem E-suite (Dimpact) of soortgelijke zaaksystemen binnen een gemeentelijke organisatie
- Je beschikt over een ITIL, ISM, ASL en/of BISL opleiding
- Je hebt kennis van BI Tools als IBM Cognos
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en stelt de eindgebruiker centraal in je dienstverlening

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse gemeentes in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de gemeente blij en beter van, maar jij ook! Maandag® biedt je een passend contract dat zekerheid biedt. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring als Functioneel Beheerder (conform de salarisschalen CAR-UWO). Wil je meer weten over de functie en de mogelijkheden? Graag kom ik met je in contact en vertel je er meer over.

recruiter van de vacature

Martin Westerhof

recruiter van de vacature

Martin Westerhof