Hospice verpleegkundige

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • Category ggz
  • remoteId 9014431
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Jouw doel is om met het hele team zorg, begeleiding en ondersteuning te bieden in de laatste levensfase van een cliënt. Ben jij de persoon die deze rol kan vervullen?

Als verpleegkundige ben jij samen met het team van onder andere vrijwilligers en verpleegkundige verantwoordelijk voor de juiste zorg, begeleiding en ondersteuning van de terminale cliënt.
In deze laatste levensfase van de cliënt heb je ook te maken met de naasten. Het is van belang dat ook de naasten worden begeleid en ondersteunt in dit proces.
Het betreft enerzijds een hospice in Noord-Holland Noord dat kleinschalige is opzet om een thuisgevoel te creëren. Tevens wordt er ook terminale zorg geleverd in de eigen thuissituatie van de cliënt.

Ben jij een verpleegkundige die deze moeilijke, maar eervolle zorg kan leveren én voldoe jij aan alle onderstaande eisen? Dan ben ik opzoek naar jou!
Stuur je cv naar ilona.vrielink@maandag.nl of bel mij gerust op 06-20614626

Functie eisen

- Afgeronde MBO opleiding tot verpleegkundige (niveau 4)
- Bevoegd en bekwaam met alle bijbehorende verpleegtechnische handelingen
- Geldige registratie in het BIG-register
- Flexibel t.o.v. de wisselende diensten
- Goede communicatieve en sociale vaardigheden
- Vriendelijke en respectvolle werkhouding

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO (VVT). Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden