Adviseur Omgevingsmanagement (m/v)

  • Category overig bouw en civiel
  • Region limburg noord-brabant zeeland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9014428

Over de functie

Ben jij nieuw op de arbeidsmarkt of beschik jij juist al over enige jaren ervaring als Adviseur? Voor een ingenieursbedrijf in de regio Eindhoven zoeken wij één Adviseur Omgevingsmanagement en een Aankomend Adviseur Omgevingsmanagement. Lees de vacature en beslis welke rol het beste bij jou past!

Wij zoeken proactieve, uitvoeringsgerichte personen die zich binnen een multidisciplinaire werkomgeving met uitdagende projecten verder willen ontwikkelen. Wij bieden twee uitdagende functies met veel ruimte voor eigen initatief, doorgroeimogelijkheden en een informele werksfeer. Binnen het projectteam kun jij je breed ontwikkelen en jouw kennis van projecten en specialistische disciplines (verder) opbouwen.

Als Adviseur begeleidt, faciliteer en bewaak jij processen aangaande voorkomende omgevingsfactoren in bouwprojecten die zich in de aanbestedings- of realisatiefase bevinden. Hierbij moet je denken aan vergunningcoordinatie, communictie, verleggingen van kabels & leidingen, archeologie en niet-gesprongen explosieven. Jij bevordert de samenwerking met de verschillende stakeholders in het project en houdt hierbij rekening met de verschillende belangen. Als Adviseur verzorg je contractdocumenten en ziet toe op de kwaliteit hiervan. Knelpunten in de processen worden door jou geregisteerd met als doel de procesgang te verbeteren. Naast de hiervoor genoemde werkzaamheden onderhoud contacten met externe partijen zoals de overheid, nutsinstellingen, bedrijven en bewoners.

Als Aankomend Adviseur voer jij voornamelijk opdrachten uit. Hierbij moet je denken aan: Het uitcoeren van vergunningsinventarisaties, het (digitaal) aanvragen van vergunningen, het inventariseren van ecologische, archeologische, kabels- en leiding en bodemgegevens. Het opzetten en onderhouden van projectarchieven en het verrichten van financieel-administratieve handelingen. Jij onderhoudt net zoals de Adviseur contact met externe partijen zoals de overheid, nutsinstellingen, bedrijven en bewoners.

Functie eisen

+ HBO/WO | Juridisch, planologisch of milieukundig
+ (Enige) ervaring met bouwprojecten/omgevingsmanagement
+ Bereid om in Midden en Zuid-Nederland gestationeerd te worden op bouwprojecten
+ In het bezit van rijbewijs B

recruiter van de vacature

Viviana van Lijden

recruiter van de vacature

Viviana van Lijden