Projectleider Infra (m/v)

  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9014427
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een bedrijf in Eindhoven zijn wij met spoed op zoek naar een Projectleider Infra. Als Projectleider ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de financiele bewaking van de projecten. Jij weet jouw teamgenoten commercieel scherp te houden en door jouw enthousiasme weet jij jouw team te motiveren. Het opstellen van rapportages is voor jou een koud kunstje en jij weet hoe een inhoudelijk goede offerte er uit hoort te zien.

De projectleider die wij zoeken aquireert nieuwe projecten en initieert de voorbereiding van integrale infrastructurele werken. De projectleider stelt planningen op, maakt voor- en nacalciulaties en zet de exploitatie op. Daarnaast valt het coordineren van de aanbesteding en het bijhouden van de voortgang ook tot het takenpakket. Jij hebt oog voor kwaliteit en bent in staat om verbeterpunten te signaleren en deze om te zetten in concrete acties.

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief, doorgroeimogelijkheden en een informere werksfeer. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden. Interesse? Solliciteer dan meteen!

Functie eisen

+ HBO/WO
+ 5 jaar relevante werkervaring
+ Onze ideale kandidaat beschikt over een breed relatienetwerk in Noord-Brabant en Limburg
+ Onze ideale kandidaat kent zowel de procesmatige als inhoudelijke kant van projecten en wil vooral een inhoudelijke bijdrage leveren aan de projecten.

recruiter van de vacature

Viviana van Lijden

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden