Juridisch medewerker Wabo

  • Region flevoland gelderland overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9014425
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

De werkzaamheden die je gaat oppakken zijn onder andere: schrijven van vooraankondigingen; horen van belanghebbenden (zienswijzen); bewaken van begunstigingstermijnen; opleggen van een last onder dwangsom/ last onder bestuursdwang; nakijken omgevingsvergunningen; juridisch advies geven aan collega's; nemen van beslissingen op bezwaarschriften; vertegenwoordiging bij de commissie, rechtbank en eventueel Raad van State

Functie eisen

- Minimaal afgeronde bachelor rechten, pré afgeronde Master
- Minimaal 1 jaar recente relevante ervaring als juridisch medewerker bij een gemeente/provincie
- Naast de praktische eisen herken je in de kernwaarden van Maandag®: Lef -Wij durven. Doen vaak een eerste stap. En hebben een gezonde kritische blik. Focus - Wij zijn scherp. Hebben een duidelijk doel voor ogen. En laten ons niet afleiden. Snel - Wij weten van aanpakken. Zetten er vaart achter. En zijn daarbij zeer wendbaar. Verrassend - Wij komen met oplossingen. Regelmatig anders dan verwacht. Maar altijd realiseerbaar. Fris - Wij communiceren helder. Bruisen van de energie. En gaan altijd opgewekt naar ons werk toe.

Graag zien wij je curriculum vitae inclusief motivatie tegemoet waarom jij op zoek bent naar jou Maandag®. Wij maken graag kennis met je!

recruiter van de vacature

Monique Schulten

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden