Senior Financieel Medewerker

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category financieel
  • remoteId 9014383
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als senior financieel medewerker aan de slag bij een gemeentelijke instantie?

Jouw baan
De projectorganisatie Toegang is een per 1 januari 2015 gestarte organisatie om de nieuwe taken sociaal domein uit te voeren (maatwerk en vangnet) met daaraan toegevoegd de al bekende taken van de WMO. Het gaat om een team jeugd, team WMO, sociaal team, met in totaal 60 fte plus flexibele schil en staf (6,9 fte), in totaal 100 medewerkers, een budget van ongeveer 50 miljoen en uitvoeringskosten van 6 miljoen. We lenen ruim 70% van ons personeel in, we halen met deze professionals kennis van de zorgpartners de gemeente in om zo de nieuwe taken te kunnen uitvoeren. In de Toegang zijn die maatwerk en vangnet taken belegd waarvoor een burger op dit moment (volgens een gemeentelijke verordening) een besluit nodig heeft.

Jouw team
Je werkt in de functie voor de manager Toegang en de drie afdelingshoofden, onder de verantwoordelijkheid van de Manager Toegang en de Bedrijfseconomisch Adviseur Toegang.

Jouw werkdag
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten, inrichten en uitvoeren van financieel administratieve werkzaamheden voor Toegang. Daarnaast zorg je voor het periodiek (maandelijks/kwartaal) genereren van de benodigde managementinformatie (niet alleen financieel, maar ook ten aanzien van personeel en inhoud). Verder stel je periodieke en ad hoc rapportages op t.b.v. management, directie en afdelingshoofden en signaleer je trends en ontwikkelingen o.b.v. de beschikbare informatie. Hierbij zorg je ook zowel intern (met andere vakafdelingen en collega’s) als extern (met andere gemeenten, in de regio en met zorgaanbieders) voor afstemming van de gegevens die benodigd zijn om de financieel administratieve werkzaamheden voor de Toegang te kunnen uitvoeren. In je rol ben je verantwoordelijk voor het totale financiële administratieve proces binnen de Toegang. Je bent de financiële verbinder met beleid, administratie, ketenpartners en applicatiebeheer. Je bent het eerste vakspecialistische aanspreekpunt voor het management en verantwoordelijk voor de inrichting, beheersing en uitvoering van de financieel administratieve werkzaamheden, de voortgang en kwaliteit van de output. Je bewaakt (mede) een optimale dienstverlening aan in- en externe klanten en onderhoudt de contacten met de externe partners en zorgaanbieders.

Functie eisen

• Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar in een soortgelijke functie
• Aantoonbaar affiniteit met de administratie en financiën binnen het sociaal domein, blijkend uit relevante werkervaring en/of afgeronde opleidingen
• Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau, op het gebied van administratie en financiën

recruiter van de vacature

Thomas van de Kamp

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden