Docent Zorg en Welzijn

  • Category primair onderwijs
  • Region limburg noord-brabant
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9014376

Over de functie

Gezond leven, voeding en koken, omgaan met ziektes, werken in de horeca, als activiteitenbegeleider of schoonheidsspecialist. Als docent Zorg en Welzijn, ga je praktijkgericht met je leerlingen aan de slag en laat je diverse onderwerpen aan bod komen. Veelal is gericht op het dagelijks leven, maar uiteraard ook ter voorbereiding op het mbo, waar studenten worden opgeleid voor beroepen in de sectoren van zorg, welzijn en dienstverlening. Jij weet als geen deze onderwerpen tijdens de lessen op een originele manier te behandelen, waardoor leerlingen zich geprikkeld voelen en actief de lessen volgen.

Je geeft les aan vmbo- basis en kader leerlingen in de regio Limburg voor 0,6 – 0,8 fte (exacte uren in overleg). Je ziet de uitdaging om hen te enthousiasmeren en vindt het leuk om je pedagogische skills in te zetten. Sterker nog je bent een kei in het voeren van een gedegen klassenmanagement en staat stevig in je schoenen. Daarbij heb je ervaring met eindexamenklassen.

What's in it for you?! Een nieuwe uitdaging, op een leuke school die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en een marktconform salaris.

Functie eisen

- Relevante onderwijsbevoegdheid (of in opleiding daartoe)
- Ervaring met eindexamenklassen
- Bij voorkeur per direct of meteen na de kerstvakantie inzetbaar

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen