Docent Zorg en Welzijn

  • Category onderwijs
  • Region limburg
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9014376

Over de functie

Gezond leven, voeding en koken, omgaan met ziektes, werken in de horeca, als activiteitenbegeleider of schoonheidsspecialist. Als docent Zorg en Welzijn, ga je praktijkgericht met je leerlingen aan de slag en laat je diverse onderwerpen aan bod komen. Veelal is gericht op het dagelijks leven, maar uiteraard ook ter voorbereiding op het mbo, waar studenten worden opgeleid voor beroepen in de sectoren van zorg, welzijn en dienstverlening. Jij weet als geen deze onderwerpen tijdens de lessen
op een originele manier te behandelen, waardoor leerlingen zich geprikkelt voelen en actief de lessen volgen. Het gaat om een langdurige fulltime opdracht met als doelgroep vmbo leerlingen, op alle niveaus, leerjaar 3 en 4 in de regio Limburg. Je ziet de uitdaging om hen te enthousiasmeren en vindt het leuk om je pedagogische skills in te zetten. Sterker nog je bent een kei in het voeren van een gedegen klassenmanagement en staat stevig in je schoenen.

What's in it for you?! Een nieuwe uitdaging, op een leuke school die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en een marktconform salaris.

Functie eisen

- Relevante onderwijsbevoegdheid of in opleiding daartoe
- Minimaal ervaring middels stage
- Bij voorkeur per direct of op fulltime beschikbaar

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden