Docent Speciaal Onderwijs

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9014356
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij de veelzijdige docent die wij zoeken? Deins jij niet terug voor een uitdaging? Ben je daadkrachtig, betrokken en creatief? Heb je de PABO afgerond, eventueel ook nog een master SEN op zak en ervaring in het Basis- of Voortgezet Speciaal Onderwijs? Reageer dan snel op deze vacature!

Ben jij docent binnen het Speciaal Onderwijs en op zoek naar een nieuwe Maandag®, vind je het leuk om diverse opdrachten te vervullen op verschillende scholen? Dan ben je bij Maandag® Amsterdam aan het juiste adres. Als docent binnen het Speciaal Onderwijs via Maandag® ga je bij diverse opdrachtgevers aan de slag binnen het Voortgezet Speciaal Onderwijs of het Speciaal Basis Onderwijs. Via Maandag® ben je werkzaam binnen de verschillende clusters van Speciaal Onderwijs.

De volgende werkzaamheden vallen onder jouw verantwoordelijkheid:
- Onderwijsactiviteiten voorbereiden en lesgeven aan leerlingen die gedragsondersteuning nodig hebben;
- Het opstellen en evalueren van individuele handelingsplannen en groepsplannen en het bespreken daarvan;
- Een pedagogisch klimaat creëren waarin alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen;
- Een optimale bijdrage leveren aan het team.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Functie eisen

- Je hebt de PABO opleiding met een diploma afgerond voor het Speciaal Basis Onderwijs of je hebt een relevante 2e graads bevoegdheid voor het Voortgezet Speciaal Onderwijs;
- Een afgeronde Master SEN is een pré;
- Sterke affiniteit met de doelgroep;
- Flexibele werkinstelling;
- Doorzettingsvermogen;
- Enkele jaren werkervaring binnen het Voortgezet Speciaal Onderwijs of het Speciaal Basis Onderwijs is een pré.

recruiter van de vacature

Terri Beens

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden