Basisarts sociale geneeskunde

  • Category ggz
  • Region drenthe flevoland friesland gelderland groningen limburg noord-brabant overijssel utrecht zeeland zuid-holland noord-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9014300

Over de functie

Je beoordeelt cliënten die door ziekte of een andere oorzaak (gedeeltelijk) niet meer kunnen werken. Vanuit jouw medisch specialisme adviseer jij hen over de mogelijkheden om terug te keren in het arbeidsproces. Je werkt in professionele teams en bent (mede) verantwoordelijk voor je eigen resultaat en dat van het team. Ook draag je bij aan een constante verbetering van de kwaliteit, resultaten en verdere professionalisering van de organisatie en beroepsgroep. Je werkt intensief en op basis van respect met jouw teamleden.

Functie eisen

Wat bieden wij?

Als ANIOS start je met een verkorte basisopleiding (leer-werktraject) van 4 tot 6 weken. In de praktijk werk je onder supervisie van een ervaren verzekeringsarts, die je gedurende het jaar behoudt om jouw beslissingen te beoordelen. Wanneer je een half jaar als ANIOS hebt gewerkt bestaat de mogelijkheid door te stromen naar een AIOS opleidingsplek. Dit is afhankelijk van je eigen motivatie en beoordeling. Er zijn een beperkt aantal plekken voor deze opleiding.

Wat vragen wij?

- Je beschikt over een afgeronde opleiding geneeskunde en een BIG registratie
- Je bent integer, deskundig en resultaatgericht en werkt met respect voor anderen
- Je kunt zowel zelfstandig als in teams werken en bent samenwerkingsgericht
- Werkervaring in de sociale geneeskunde of het ziekenhuis is een pré, maar is geen vereiste

recruiter van de vacature

Rebecca Ploeg

recruiter van de vacature

Rebecca Ploeg