Projectleider gebiedsontwikkeling

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau wo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9014299
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Maandag® Amsterdam zoekt Projectleiders RO die zin hebben in een uitdaging voor 24 uur per week!

Profiel opdracht
Voor het project Community Campus Amsterdam zijn er vergevorderde plannen en afspraken voor de ontwikkelingen van grootschalige woningbouw. Hiervoor zoeken wij een senior projectmanager. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor de gecombineerde ontwikkeling van Holendrecht Centre en Kavel 188 tot woningbouwlocatie voor circa 1.500 woningen. De projectmanager stuurt actief op het bereiken van het projectresultaat en geeft leiding op basis van een heldere koers en gezag. De projectmanager heeft charisma, is geloofwaardig en straalt deskundigheid uit. Hierdoor weet hij/zij andere te beïnvloeden en draagvlak te krijgen voor ideeën en standpunten. De projectmanager heeft het vermogen om te handelen vanuit een strategische kijk op projecten en projectomgeving en is alert op project overstijgende kansen en mogelijkheden en speelt hier adequaat op in. Wij zoeken iemand die komt met creatieve en inventieve ideeën voor complexe problemen en onverwachtse en verrassende voorstellen doet om impasses te doorbreken.

Werkzaamheden
De senior projectmanager draagt zorg voor een goede overgang van planvorming naar uitvoering. Hij/zij stimuleert, inspireert en ondersteunt projectteamleden het beste uit zichzelf te halen en creëert draagvlak voor plannen en voor de uitvoering van die plannen bij alle relevante partijen en heeft een verbindende rol.

Functie eisen

De kandidaat beschikt minimaal over een behaald WO diploma in de richting van Planologie, Bouwkunde richting stedenbouw of Economisch Geografie.

De kandidaat heeft minimaal 10 jaar relevante werkervaring als projectmanager met aantoonbare ervaring met:
-integrale gebiedsontwikkeling
-gebiedsmanagement
-procesmanagement
-vastgoedontwikkeling
-grondexploitaties
Kandidaat is in het bezit van de volgende competenties:
-Je bent een zeer stevige, creatieve persoonlijkheid, die zich makkelijk beweegt in een complexe, hectische, politiek gevoelige omgeving
-Je bent bedreven in het onderhandelen met ontwikkelaars en beleggers
-Je communiceert helder en bent in staat beknopt te formuleren en te rapporteren
-Je hebt een zeer sterk analytisch en organisatorisch vermogen
-Je bent een goede teamplayer en je weet met mensen om te gaan
-Je bent een doorzetter, resultaat- en kwaliteitsgericht
-Je werkt zelfstandig en pragmatisch, toont initiatief en zet graag de puntjes op de i.
De kandidaat is per direct beschikbaar voor de periode van 4 tot 6 maanden in verband met de tijdelijke vervanging van de huidige senior projectmanager. Het aantal uren is 24 per week.

Wensen
Heeft de aangeboden kandidaat ervaring als senior projectmanager binnen de G4 of rijksoverheid?
Heeft de aangeboden kandidaat in de afgelopen 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring opgedaan met adviseren in de haalbaarheids- en planningsfase van gebiedsontwikkeling?

recruiter van de vacature

Koen Sanderink

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden